Over ons

Organisatie

EASY HOUSING BV is de productgroep staalframe van Werkcon BV en gebruikt dezelfde productiefaciliteiten. Hoe belangrijk onze geavanceerde machines en gebruikte technieken ook zijn, onze ca. 30 goed opgeleide medewerkers maken het verschil. Door hun persoonlijke betrokkenheid, inventiviteit en verantwoordelijkheid geven zij EASY HOUSING BV als ontwikkelaar en leverancier van staalframe profielen een duidelijke meerwaarde. Waar andere leveranciers vaak op de bekende en reeds gebaande paden blijven, daar slaan de medewerkers van EASY HOUSING BV graag nieuwe wegen in, om klantgerichte oplossingen te zoeken.

Visie en beleid

EASY HOUSING heeft zich ten doel gesteld een van de meest toonaangevende leveranciers te zijn op het gebied van staalframe profielen, voor zowel de staalframebouw als de binnenafbouw. Dit bereiken wij door onze klanten (innovatieve) producten, van absoluut betrouwbare productkwaliteit, met de best mogelijke service aan te bieden.

Het beleid van EASY HOUSING BV is er op gericht om langdurige relaties aan te gaan met haar afnemers, op basis van vertrouwen, kwaliteit, flexibiliteit, service en de overtuiging dat bouwen met staal de toekomst heeft.

Onze markt

Vanuit onze productie locatie in Lelystad, waar verschillende profielen voor talrijke gebruikstoepassingen op de modernste machines geproduceerd worden, vinden onze producten haar weg naar afnemers in de BeNeLux, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Zuid-Amerika.

Onderzoek en ontwikkeling

Voorsprong door techniek. Door ook zelf machines te ontwerpen en te bouwen, zijn onze mogelijkheden vrijwel onbeperkt. EASY HOUSING BV loopt dan ook voorop in het ontwikkelen en produceren van producten conform klantspecificaties en de geldende normen.

Logistiek

Tijd is geld! Naast kwalitatief hoogwaardige producten en zeer korte productietijden, beschikt EASY HOUSING BV over een perfect logistiek apparaat, een team van toegewijde medewerkers en partnerbedrijven, die doen wat ze beloven.